Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Spackspuiten Heerlen Wij staan in Heerlen voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Zwartsluis

Spackspuiten Heerlen

Hebt u pas een nieuwe woning gekocht, of overweegt u om uw huidige woning te vernieuwen? Dan is spackspuiten wellicht de juiste oplossing. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Heerlen zijn onze vakmannen deskundig in het stucen van verschillende kamers.

Wilt u de woonkamer opknappen of de slaapkamer onder handen nemen? Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf heeft u diverse keuzes. Wilt u weten wat de kosten van spackspuiten zijn? Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 085 106 1459 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De stukadoor vindt spackspuiten een veelzijdige taak. Hierdoor kan het in allerlei kamers en op allerlei soorten oppervlakken worden gebruikt:

 • Woonkamers: Voor een frisse en moderne look.
 • Slaapkamers: Voor een soepele en rustgevende afwerking.
 • Keukens en badkamers: Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
 • Commerciële ruimtes: Zorg voor een strakke en professionele afwerking in commerciële ruimtes.

Spackspuiten in de woonkamer.
Onze stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf leveren met behulp van spackspuiten een strak afgewerkte ruimte aan.

Wat is spackspuiten?

Het spackspuiten omvat het zorgvuldig spuiten van een dunne pleisterlaag op de muren of plafonds van uw woning. Het pleister is voorzien van kleine korrels die zorgen voor een unieke structuur op uw muur of plafond. Het spackspuiten wordt uitgevoerd met een machine die de grootte van de korrels instelt.

Mogelijkheden van spackspuiten

Op het gebied van spackspuiten biedt E.S. Schilders & Afbouwbedrijf tal van keuzes. Door onze allround specialisten zijn er vele mogelijkheden op het gebied van spackspuiten. U kunt contact opnemen via 085 106 1459 om met een medewerker te spreken of bekijk de mogelijkheden die we aanbieden:

 • Verschillende texturen
  Spackspuiten kent vele textuurmogelijkheden door de spuitkop van de spackspuitmachine. Daardoor kan er voor elke stijl en woonruimte een passende keuze worden gemaakt. Gebruik fijne korrels voor een strakke, moderne look en grove korrels voor een robuust uiterlijk.
 • Kleuropties
  Spack is beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Dit zorgt voor een kleurrijke eindresultaat zonder dat er geschilderd hoeft te worden. Wit, crème en lichtgrijs zijn de veelgekozen kleuren, terwijl er eindeloze mogelijkheden zijn.
 • Gemakkelijk aangebracht en breed toepasbaar
  Spackspuitwerk biedt veel mogelijkheden aangezien het zowel op muren als plafonds kan worden gebruikt. Met de gekozen techniek kan het in vrijwel iedere ruimte worden gebruikt om een nette afwerking te bewerkstelligen. Het spackwerk kan vlot worden uitgevoerd, zodat de ruimte snel weer beschikbaar is.

Spackspuitwerk door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Tijdens het spackspuiten, zal de stukadoor een spuitkopmachine gebruiken. Deze machine kan de gewenste korrelgrootte instellen. Het spackspuitwerk wordt geheel aangepast aan uw wensen.

Hoe het eindresultaat eruit komt te zien, hangt af van uw keuze tussen extra fijne, fijne of grove korrels. Na het aanbrengen van het spackwerk, moet het doorgaans 1 tot 2 dagen drogen. Wanneer het geheel droog is, kunnen de ruimtes wederom gebruikt worden.

Voordelen van spack

Wij beseffen als geen ander dat u tijdens de oriënterende fase overspoeld wordt met informatie over diverse stucwerkopties. Met onze kennis geven we u graag een overzicht van de pluspunten van spackspuiten. Voor nadere informatie staan wij u graag te woord via 085 106 1459. De pluspunten zijn:

 1. Behendige uitvoering
  Spackspuiten werkt snel en efficiënt. Vergeleken met traditioneel stucen levert spackspuiten een tijdsvoordeel op. Dit bespaart zowel tijd als arbeidskosten.
 2. Strakke en egale afwerking
  Het spack wordt gelijkmatig uitgespoten Dankzij deze techniek blijft het oppervlak strak en vrij van naden en onvolkomenheden. Elke ruimte ziet er netjes en eigentijds uit met deze techniek.
 3. Efficiënt verbergen imperfecties
  Spackspuitwerk helpt zeer effectief bij het verbergen van kleine imperfecties. Hiertoe behoren scheuren, gaten en overige beschadigingen in muren en plafonds Dankzij de spacklaag worden deze gebreken weggewerkt, resulterend in een glad oppervlakte.
 4. Duurzaamheid
  Duurzaamheid is een sterk punt van gespackte muren en plafonds. Ze zijn namelijk bestand tegen slijtage. Een stevige pleisterlaag biedt een sterke beschermingslaag die dagelijkse belasting kan weerstaan. Hierdoor gaat het oppervlak lang mee zonder dat er veel onderhoud hoeft te worden verricht.
 5. Onderhoudsgemak
  Het onderhouden van gespackt werk is eenvoudig. Het blijft langer schoon door de verminderde stof- en vlekvorming. Mogelijke beschadigingen kunnen gemakkelijk worden bijgewerkt zonder het gehele oppervlak opnieuw te hoeven behandelen.
 6. Goedkoper
  Vergeleken met andere stucwerkmethodes is spackspuiten vaak veel voordeliger. Vanwege de efficiënte aanbrengmethode en de lagere arbeidskosten zijn de totale uitgaven vaak lager dan bij traditionele stucwerk. U verliest geen kwaliteit of duurzaamheid.

Kosten spackspuiten Heerlen

De kosten voor spackspuiten in Heerlen worden beïnvloed door verschillende elementen zoals de grootte van het te spuiten oppervlak, de ondergrondgesteldheid en de gekozen afwerking. Eventuele extra diensten, zoals het aanbrengen van een primer of het toevoegen van een specifieke kleur, kunnen de totale kosten verhogen. Extra werkzaamheden zoals een primer aanbrengen of een specifieke kleur creëren, kunnen de totale kosten hoger maken.

Heeft u vragen? Onze stukadoors staan klaar om u te helpen. Bel ons op 085 106 1459. Bent u op zoek naar informatie over de kosten voor spackspuiten? Voor een vrijblijvende offerte kunt u hier het formulier invullen en deze nog vandaag ontvangen!

Veel gestelde vragen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf over spackspuiten

Wat doet een spackspuiter?

Deze expert brengt met een spuitmachine dun pleisterwerk met korrels aan op diverse oppervlakken. Het geeft al het concept weer: het pleisterwerk wordt met een spuitmachine onder hoge druk opgebracht. Voor dit pleisterwerk is een spackspuiter verantwoordelijk.

Wat is het nut van een spackmes?

Spackmessen zijn vaak van metaal en dienen om wanden egaal te maken. De stukadoor gebruikt dit om de wanden en het plafond egaal te maken. Na het aanbrengen van spackspuitwerk volgt dit.

Kun je verf aanbrengen op spackwerk?

In de kern: ja, spackwerk kan overschilderd worden. Gebruik van een voorstrijkmiddel en een goede voorbereiding van de wand(en) is aanbevolen. Dit voorkomt vlekken op de muur en zorgt ervoor dat de verf mooi gelijkmatig opdroogt.

Wat zijn de methoden om spackwerk te verwijderen?

U kunt kiezen uit meerdere methoden om spackwerk te verwijderen. Het is een karwei dat erg veel tijd in beslag neemt en voor veel hinder zorgt Wanneer er beschadigingen optreden in spackwerk, is het vanwege de sterke hechting aan de muur beter om een nieuwe laag aan te brengen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Heerlen
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1459

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.