Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Soorten stucwerk van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf Wij staan in Heerlen voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Zwartsluis

Soorten stucwerk van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Met stucwerk maken stukadoors gebruik van verschillende technieken om muren en plafonds mooi egaal te maken. Hierdoor krijgt u een strak en aantrekkelijk aanzien. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Heerlen voeren onze stukadoors kwalitatief stucwerk uit met uiteenlopende soorten materialen.

Er zijn meerdere soorten stucwerk beschikbaar, afhankelijk van uw specifieke project. De verschillende soorten stucwerk hebben elk unieke eigenschappen en doelstellingen. Wij vertellen u graag meer over de diverse soorten stucwerk en hun kenmerken, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen voor uw project.

Is iets nog niet helemaal duidelijk of wilt u meer weten over onze diensten? Onze stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Heerlen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem telefonisch contact op via 085 106 1459 voor advies, of vraag vrijblijvend eenofferte aan.

Nieuw stucwerk in zolderkamer
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in regio Heerlen helpt u bij het aanbrengen van diverse soorten stucwerk.

Stucwerk in Heerlen

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staan we klaar om u te adviseren en het geselecteerde stucwerk voortreffelijk aan te brengen in uw project. Ons team van stukadoors biedt nauwkeurige service voor een perfecte afwerking van uw muren en plafonds. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Heerlen zorgen we met kwaliteitsmaterialen voor een strakke afwerking van uw stucwerk, met een lange levensduur.

Bij elk project, of we nu gips, cement of kalk gebruiken, streven we naar de hoogste kwaliteit. Onze stukadoors zijn altijd volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en de laatste trends in de branche. Onze innovatieve en moderne diensten zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen in Heerlen en omstreken.

Werkzaamheden van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

De stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zijn bedreven in verschillende stucwerktechnieken. Of het nu gaat om uw woning of kantoorruimte, E.S. Schilders & Afbouwbedrijf biedt de oplossing. Hieronder vindt u de populairste stuc-werkzaamheden:

Woonkamer stucen

Onze vakmannen staan voor u klaar om uw perfecte woonkamer te realiseren. Of u nu in een nieuwbouwhuis woont of een renovatie uitvoert, vindt hier meer informatie over [woonkamer stucen]. Hier kunt u lezen hoe wij te werk gaan bij het stucen van uw woonkamer.

Muur stucen

Een strak gestucte muur zorgt ervoor dat een ruimte er opgeruimd en aantrekkelijk uitziet. Meer details over de opties vindt u op onze speciale muur stucen pagina. Daarnaast verstrekken wij hier informatie over de kosten.

Plafond stucen

Voor het stucen van uw plafond is zorgvuldige aandacht vereist. Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over het stucen van uw plafond? Bezoek dan absoluut onze pagina over plafond stucen.

Badkamer stucen

Een strak gestucte badkamer biedt niet alleen een hogere mate van wooncomfort, maar ook uw gasten zullen zich meer op hun gemak voelen. Uw badkamer biedt meerdere mogelijkheden voor stucwerk. Wilt u weten hoe u uw badkamer kunt laten stucen? Lees hier meer.

Heeft u interesse in onze verschillende stucwerk projecten? Heeft u interesse in de verschillende mogelijkheden voor stucwerk? Twijfel niet en neem vandaag contact op via 085 106 1459 of vul een vrijblijvende offerte in.

Soorten stucwerk E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Het kiezen van het juiste type stucwerk is essentieel voor de uitstraling en duurzaamheid van uw muren en plafonds. Zoekt u een gladde afwerking van uw woonruimte of een waterdichte finish voor de badkamer? De keuzemogelijkheden zijn groot. Het aanbrengen van een decoratieve textuur in uw kantoorruimte is een optie.

Stucwerk komt voor in diverse materialen, waarbij elk materiaal unieke kwaliteiten heeft. Onderzoek goed de mogelijkheden en unieke eigenschappen van de verschillende soorten stucwerk. Hieronder volgt een overzicht van de meest gebruikte vormen van stucwerk met hun eigenschappen:

 • Gipspleister
  Voor een strakke afwerking van muren en plafonds binnen, wordt veelal gipspleister gebruikt. Het is hierdoor perfect als ondergrond voor verf of behang. Een extra kenmerk is dat het sneller droogt dan andere pleisters.
 • Cementpleister
  Cementpleister wordt gebruikt in vochtige ruimtes, zoals kelders en badkamers, door zijn robuustheid. Het materiaal is van nature zeer sterk. Het is bestand tegen slijtage en kenmerkt zich door een ruwe afwerking.
 • Kalkpleister
  Bij historische renovaties komt kalkpleister veel voor. Het biedt muren een rustieke en historische afwerking. Daarnaast voorkomt het vochtproblemen en schimmelvorming.
 • Sierpleister
  Sierpleister kan in een diversiteit aan kleuren en structuren worden aangebracht. Hierdoor is sierpleister geschikt voor talrijke decoratieve doeleinden. Het materiaal biedt zowel duurzaamheid als weerstand tegen stoten.
 • Spachtelputz
  Wilt u zowel binnen- als buitenmuren van een perfecte afwerking voorzien? Kies dan voor Spachtelputz, beschikbaar in verschillende korrelgrootten. Deze eigenschap maakt het geschikt voor uiteenlopende stijlen. In drukbezochte gebieden zoals winkels en kantoorpanden, biedt Spachtelputz een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.
 • Rustiekputz
  Met rustiekputz geeft u uw woonruimte een prachtige landelijke uitstraling. Deze afwerking zorgt voor een opvallend karakter van de muren. Het kan moeiteloos worden aangebracht en is ontzettend resistent tegen zowel slijtage als beschadigingen.
 • Granol
  In landelijke en klassieke interieurs wordt granol veelvuldig toegepast. Dit pleisterwerk heeft een onregelmatige en rustieke textuur. Het is zeer duurzaam en veelzijdig inzetbaar.

Persoonlijke service staat hoog bij ons in het vaandel. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk advies over de opties voor stucwerk? Neem contact met onze stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf voor meer informatie of vul een vrijblijvende offerte in.

Veel gestelde vragen over soorten stucwerk

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf beantwoorden onze vakmannen vaak vragen over de verschillende soorten en toepassingen van stucwerk. Wij realiseren ons dat u goed geïnformeerd wilt zijn over de beschikbare mogelijkheden. Hieronder kunt u informatie vinden over de veel gestelde vragen over stucwerk.

Wat is de beste keuze in stucwerk?

De beste keuze in stucwerk hangt af van uw persoonlijke stijl, de inrichting van uw huis en uw budgettaire overwegingen. Spachtelputz wordt het vaakst gekozen als stucwerk. Spachtelputz, gekenmerkt door zijn korreligheid en duurzaamheid, is een uitstekende afwerkingsoptie voor uw huis.

Waarom vooraf voorstrijken bij stucwerk?

Een muur met zuigkracht zal de verf opslurpen. Dit kan leiden tot het vormen van strepen. Voorstrijken van de muur met een speciaal middel kan problemen voorkomen en wordt sterk geadviseerd.

Wat verstaan we onder stucwerk?

Stucwerk is een verzamelterm die betrekking heeft op de afwerking van muren en plafonds. Onder deze categorie vallen verschillende materialen. We hebben het hier over materialen als cement, kalk en gips.

Wat is de economisch meest aantrekkelijke stucwerkoptie?

Spackspuiten geldt als een van de goedkoopste vormen. Een spackspuitmachine zorgt voor een snelle en efficiënte behandeling van grote delen van muren en plafonds. Muren en plafonds die in een vrij goede staat verkeren, lenen zich uitstekend voor spackspuiten.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Heerlen
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1459

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.