Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Plafond spacken Heerlen Wij staan in Heerlen voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Heerlen, hoofdvestiging Zwartsluis

Plafond spacken Heerlen

Het plafond laten spacken is een bekende manier om de ruimte netjes af te werken. Met een korrelige structuur op het plafond wordt de ruimte op een unieke manier verfraaid. Spacken kan zowel op de muren als op de plafonds worden toegepast.

Hierdoor heeft uw ruimte een nette en luxueuze uitstraling. Zoekt u naar uitgebreide informatie of persoonlijk advies over plafond spacken in Heerlen? Dan staan de behulpzame stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf klaar om u te woord te staan.

Heeft u vragen? Bel ons voor advies op 085 106 1459. U kunt ook een offerte aanvragen of offerte aanvragen. Hiermee bent u volledig geïnformeerd over de kosten van plafond spacken zonder enige verplichting.

Vierkante ruimte met gespackt plafond.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf denk met u mee bij het realiseren van uw droominterieur. Wij leveren strak gespacte plafonds.

Kosten plafond spacken

Logischerwijs bent u benieuwd naar de kosten van een plafond spacken. Uw woning omtoveren tot een prachtig stekje kan betaalbaar door spacken. Het spackspuiten van het plafond kost vaak meer.

Aangezien de stukadoor boven zijn hoofd moet spacken met de machine, is dit een zwaardere klus dan het spacken van muren. Het is vaak makkelijker en goedkoper om de complete woning in één keer te laten behandelen. Dit voorkomt herhaalde voorbereidingen van de woning en bespaart daarmee kosten.

Meerdere factoren zorgen ervoor dat de kosten voor het spacken van een plafond kunnen variëren. Let op zaken zoals de grootte van de ruimte, de staat van het huidige plafond, en de regio van uw woning. De kosten plafond spacken bestaan normaal gesproken uit het volgende:

 • Materiaal en arbeid: De kosten voor de arbeid door de stukadoor worden vaak per uur verrekend. Bovenop de arbeidskosten komen ook kosten voor de materialen. Hoe moeilijker de klus, hoe hoger de kosten zullen uitvallen.
 • Voorbereidingskosten: Als het plafond eerst grondig gereinigd of gerepareerd moet worden voordat spuitpleister kan worden aangebracht, kan dit leiden tot hogere kosten. Houd dit in gedachten wanneer u het plafond laat spacken. De kosten zijn logischerwijs lager voor een plafond dat in goede staat verkeert, dan voor een plafond dat in slechte staat verkeert.
 • Extra's: Eventuele aanvullende diensten zoals het aanbrengen van een primer of het creëren van een speciale structuur kunnen de totale kosten doen stijgen. De prijs van deze kosten wisselt en wordt per extra vierkante meter berekend. Het spacken van een plafond in een kleur zorgt ervoor dat u de verfkwast kunt overslaan en zo tijd bespaart.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw plafond in Heerlen te laten spacken en direct duidelijkheid verkrijgen? Heeft u vragen? Bel dan onze specialist via 085 106 1459. Voor een gedetailleerde kostenindicatie kunt u ons bellen, of u kunt hier zonder verplichtingen een kostenoverzicht aanvragen!

Plafond laten spacken door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Heerlen

De werkwijze voor het spacken van een plafond is gelijk aan die voor muur spacken. De eerste laag vervlakt het plafond door de oneffenheden weg te werken. Dankzij de eerste laag zijn oneffenheden verleden tijd.

Voor de afwerking wordt een tweede laag aangebracht. Bij het bewerken van muren en plafonds is het belangrijk dat meubels, ramen en deuren goed afgedekt zijn. Het spacken van een plafond produceert veel nevel, zorg ervoor dat deze niet op uw persoonlijke spullen terechtkomt.

Voordelen van het plafond spacken:

Naast de vele kleuren en opties voorziet spackwerk het plafond van extra voordelen, waaronder:

 • Een snelle en praktische manier om het plafond te herstellen.
  Het machinaal aanbrengen van spackwerk maakt dat het sneller gaat dan traditioneel stucen. Dit bespaart tijd en arbeidskosten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor nieuwbouwprojecten en renovaties.
 • Strakke en egale afwerking
  Het spacken van uw plafond zorgt voor een glad en strak resultaat. De korrelige structuur zorgt voor een gelijkmatig oppervlak zonder naden of oneffenheden. Dit zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling in elke ruimte.
 • Verbergen van oneffenheden
  Spackwerk is uitstekend in het verbergen van kleine onvolkomenheden zoals gaatjes en andere beschadigingen. Hierdoor wordt het plafond mooi strak afgewerkt. Er is geen gedetailleerde voorbereiding vereist.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Een plafond voorzien van spackwerk kan eenvoudig worden onderhouden Stof en vuil kunnen makkelijk worden verwijderd met een stofzuiger of zachte borstel. Hierdoor geniet u langdurig van een mooie woning zonder onderhoudszorgen.

Laat uw plafond spacken door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Heerlen!

Heeft u meer details nodig of wenst u een afspraak te plannen? Onze gespecialiseerde stukadoors geven u graag advies over de huidige prijzen en laatste trends. Zij bieden u advies op maat en doorlopen samen met u de mogelijkheden.

U kunt ons bellen op 085 106 1459 of zonder verplichtingen ons contactformulier invullen. Wij beantwoorden al uw vragen, voorzien u van stukadoors advies of geven een op maat gemaakte offerte. Bij ons stukadoorsbedrijf denken wij graag met u mee!

Veel gestelde vragen over plafond spacken

Waarom zou je een plafond laten spacken?

Spacken levert een strak resultaat op dat helpt om scheuren in het plafond te voorkomen. Bij de bouw van nieuwe huizen is het van belang dat de naden goed worden beschermd. Op deze manier wordt de kans op toekomstige scheuren en beschadigingen aanzienlijk verminderd.

Welke verf is het meest geschikt voor een spack plafond?

Gebruik altijd spacklatex muurverf voor een spack plafond. Met een geschikte roller kunt u dit aanbrengen zonder dat er strepen ontstaan. Bij aanschaf van gewone latex is het verstandig om een droogvertrager toe te voegen voor een uitstekend resultaat.

Wat zijn de voordelen van spacken vergeleken met stucen?

Stucwerk biedt een hogere kwaliteit van afwerking. Dit brengt echter wel hogere kosten met zich mee. SPacks zijn een snelle en voordelige oplossing voor uw plafond, maar persoonlijk advies is belangrijk.

Wat verklaart de hogere kosten van een plafond spacken?

Het spacken van een plafond brengt hogere kosten met zich mee dan het spacken van een muur. Dit komt omdat de stukadoor boven zijn hoofd werkt tijdens het aanbrengen van de spacklaag, wat meer tijd kost Door muren en plafond in één keer te laten spacken, kunt u de kosten per vierkante meter verlagen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Heerlen
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1459

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.