Spachtelputz in Heerlen

Kiest u voor spachtelputz in Heerlen? Kies dan voor ons stukadoorsbedrijf. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in deze sierpleister.

Bij ons heeft u in Heerlen en omgeving de keuze uit verschillende korreldiktes. Welke uitstraling u dus ook wilt creëren, bij ons zit u goed. We helpen u graag een keuze te maken uit laagdiktes van 1mm tot 2mm. Een fijnere korrel zorgt voor een glad oppervlak, een grotere korrel zorgt voor een groffer oppervlak.

Veel voordelen

Spachtelputz heeft veel voordelen. Ten eerste is het duurzaam. Spachtelputz bestaat compleet uit uw gekozen kleur. Het is dus niet achteraf geverfd. Het voordeel hiervan is dat indien het licht beschadigd raakt, het zijn kleur blijft houden. Daardoor vallen beschadigingen niet op.

Verder is spachtelputz heel betaalbaar. Het is een goede mogelijkheid om op een goedkope manier een echt unieke wand te creëren.

Afspraak maken

Weet u genoeg en wilt u meteen een afspraak bij ons in de regio van Heerlen maken? Bel dan om met ons in contact te komen. U kunt er ook voor kiezen om ons afsprakenformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar in Heerlen en omgeving!