Pleisterwerk in Heerlen

Een vakman nodig voor strak pleisterwerk in Heerlen? Ons bedrijf zorgt ervoor dat de wanden of plafonds van uw woning weer egaal worden. Heeft u kale gipsplaten? Of een klus aan uw buitenmuur of gevel? Ook dan helpen onze vakmannen u.

Waarom pleisterwerk?

Pleisterwerk is uitstekend geschikt als basis voor verdere afwerking. Doordat uw muren door pleisterwerk helemaal glad zijn, wordt het mogelijk om deze afgewerkte muren te verven, te betegelen of te behangen.

Wilt u iets unieks in uw woning creëren? Kies dan voor sierpleister zoals spachtelputz. Elke afwerkingsmethode heeft een andere uitstraling. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Onze stukadoors helpen u graag.

Verder zijn wij gespecialiseerd in het repareren van schade aan stucwerk en pleisterwerk. Nadat wij langs zijn geweest zien uw wanden er weer als nieuw uit.

Maak een afspraak

Meer weten over pleisterwerk? Onze vakmannen staan voor u klaar in Heerlen en in de omgeving van Heerlen. Maak een afspraak door ons afsprakenformulier in te vullen of bel ons om meteen in contact te komen.